Esküvői Zene, Modern party zenekar
Vissza a kezdőoldalra Bemutatkozunk Nézd meg videóinkat, hallgass bele a felvételeinkbe! Eddigi programjaink, fellépéseink, referenciáink Kérjen ajánlatot zenekarunktól! Ceremóniamesterünk bemutatkozik Elérhetőségeink

Ceremónia mester, több, mint zenekar

Ceremóniamesterünk leveszi az Ön válláról a terhet! Hisz a tökéletes rendezvény profi szervezést és lebonyolítást igényel.

Legyen szó esküvőről vagy bálról, nagyszabású szabadtéri vagy kisebb családi rendezvényről.

Ceremóniamesterünk trükkjei jól bevált receptek. Tíz év alatt gyűjtötte össze, több száz esküvő alkalmával. Már minden lehetőségre fel van készülve, minden helyzetben feltalálja magát.

Ajánlatot kérek


ESKÜVŐK

Esküvőkre akkor hívnak ceremóniamestert, műsorvezetőt, amikor a nagyvőfély rímjeit és népies jellegét mellőzni szeretnék, de a jó hangulatot, a profi szervezést és lebonyolítást garantálni szeretnék.
Közel tíz éve dolgozunk a rendezvény szakmában és az a tapasztalatunk, hogy kell egy jó házigazda, aki az ifjú pár igényeinek megfelelően irányítja a rendezvény menetét és nagyban segíti a jó hangulat elérésében és fokozásában. Ezért szeretnék segíteni minden kedves ifjú párnak, hogy:
"A LEGSZEBB NAP A LEGJOBBAN SIKERÜLJÖN!"

Ha CEREMÓNIAMESTER szolgáltatásunkat megrendeli:

  • emlékezetes lesz az esküvőjük minden meghívott számára
  • a hibákat profin fogja kezelni Önök helyett egy csak erre a célra felfogadott személy
  • hatékonyan összehangolódnak az est programjai
  • a ceremóniamester feladata improvizálni, adott esetben egy játékot, programot bedobni ha szükséges

Ajánlatot kérek

BÁLOK

A bálokon a vendégek nem minden napi fogadása, regisztrációban való segédkezés, az érkezők hangos konferálása, a műsorvezetés, a fellépők időben való színpadra invitálása, a közreműködők szociális dolgainak intézése (pl. öltözők, étkezés, stb.), eseményekben való segédkezés (pl. tombolahúzás, stb.), mind-mind a ceremóniamester feladata.

Amennyiben váratlan esemény vagy csúszás történik a nap programjában, a ceremóniamester profin improvizál, mintha mi sem történt volna.

Ajánlatot kérek

SZABADTÉRI RENDEZVÉNYEK

Minél több eseményből, fellépőből áll a rendezvény, annál nagyobb fegyelmet és szigort kell felállítani a szervezés és lebonyolítás során. Megeshet, hogy késik egy zenekar, elhúzódik a beállási idő, vagy valamilyen technika nem működik. Az így kialakult kellemetlen helyzetet is bátran bízzák a ceremóniamesterünkre, és nem fognak csalódni.

Esettanulmány: Megesett, hogy egy hamburger-evő versenyt kellett volna közvetíteni, de a tíz hamburgerből még 2 hiányzott, "akkor sütötték a húst" - ez nyilvánvalóan szervezési hiba, de ha nem tudja a kínos húsra-várós 5 percet elütni az ember, akkor bizony kiürül a nézőtér 1-2 perc alatt..

Minden show-hoz kell egy SHOWMAN. Bizonyára láttak már olyan szabadtéri rendezvénvt, ahol csak úgy mentek sorban a fellépők és a programok, senki nem tudta mi után mi fog következni, vagy hogy meddig tartanak az egyes események. Hiába a szórólapok, plakátok, amikor az ember épp a forgatag közepén ül, a legárnyékosabb sörsátor padján sült kolbászt eszegetve, sokat segíthet egy "jó fej" ember a színpadon, mintegy keretet adva az eseményeknek.

Sokszor olyan nagy egy rendezvény, hogy nem tudják a résztvevők, hogy melyik sátornál, melyik részen mi történik, így sok programról, melyek egyidejűleg zajlanak, nem értesülnek. Ez ellen a legjobb szervező sem tehet semmit, de egy jó ceremóniamester áttekintve a fontosabb eseményeket, helyszíneket, a megfelelő időközökben a megfelelő felhívásokat teszi a közönség számára, milyen programot hol, hogyan, meddig találnak meg: és ami a legfontosabb: miért keressék fel az adott programot, mit profitálhatnak belőle (ez utóbbi általában sosem hangzik el)

Ajánlatot kérek

Rendezvényszervezés felsőfokon -
az Ön igényei szerinti feltételekkel és költségkeretből

Rendezvényirodánk segítségével Ön jelentős időt és pénzt spórolhat.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Ha még nincs ötlete, javasolunk.

Díjmentes konzultációhoz és ajánlatkészítéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

www.aranylangiroda.hu E-mail: info@aranylangiroda.hu, Varga Tímea 06/30-241-1219

Rólunk Letöltések Egyéb Kapcsolat
Főoldal Képgaléria Ajánlatkérés Email
Zenekarunkról Videók Hírlevél Elérhetőségeink
Ceremóniamester     Partnereink
Aktuális ajánlataink Referenciáink
 
Minden jog fenntartva
After 8 Party Band
Molnár Attila +36 30 270 6821
Varga Tímea +36 30 241 1219